Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Colocvii Amadeus IQ pentru parinti

Colocvii Amadeus IQ pentru parinti la grădinița Smart Steps

Inca de la inceputul acestui an scolar, Gradinita Smart Steps si-a propus sa dezvolte un spatiu de dialog intre parinti si gradinita, in beneficiul dezvoltarii armonioase a copiilor, acum prescolari iar mai tarziu scolari.

Ziua Naționala a României la grădinița Smart Steps

gradinita smart steps sarbatoare romeasca 1 decembrieDăm frâu liber imaginației mâine, când vom sărbători - la Smart Steps - Ziua Naționala a României! Pictură pe lut, meșteri populari, hore și imnul României ne vor însoți pe parcursul atelierului de meșteșuguri!

Halloween reinventat la gradinita Smart Step

holloween gradinta smart stepsAstazi am reinventat Halloween la gradinita Smart Steps! La noi, a inceput deja Sarbatoarea Dovlecilor! Cu dovleci si dovlecei, placinta, supa din dovleac, parada costumelor si multa voie buna!

Continuam Cursurile de Inot pentru copii inscrisi la gradinita Smart Steps

La Smart Steps continua cursurile de inot, acum avand locuri limitate doar pentru nivel de performanta, cursul adresandu-se copiilor intre 4 si 6 ani.

Inotul la copii este unul dintre cele mai recomandate sporturi, care poate juca un rol important pentu dezvoltarea armonioasa a copilului. 

Specialistii au demonstrat prin anumite studii desfasurate de-a lungul timpului, ca efectul stimulativ al unui program de inot are o mare influenta asupra imunitatii, inteligentei, dezvoltarea deprinderilor psihomotorii si abilitatilor atletice. Exista si ipoteze despre faptul ca in general copii care a urmat cursuri de inot la o varsta frageda, de exemplu in timpul perioadei de gradinita, nu sufera de timiditate si sunt mai sociabili, comparativ cu copiii care nu au mers la inot devreme.

Cursuri de limba Germana

Din 1 octombrie va anuntam introducerea cursului de limba Germana, adresat copiilor cu varste intre 4 si 6 ani.

Va asteptam cu drag sa va distrati si sa invatati impreuna cu dl. profesor Claudiu, prin metode originale, bazandu-se pe multe materiale didactice de specialitate.

Cursul va fi sustinut de Dl. profesor Claudiu Coman, profesor certificat de catre Institutul Goethe, avand colaborari cu mai multe gradinite din zona noastra, avand foarte bune recomandari de la parinti din grupa afterschool.

Dl. profesor foloseste in predarea lectiilor atat materiale dedicate varstei (jucarii specifice, tableta, cartonase rezistente si frumos colorate, carti cu povesti si alte materiale), cat si multe jocuri active si cantece, pentru a-i destinde si captiva pe copii.

Parintii vor fi informati in fiecare saptamana despre lectiile predate, materialele folosite si informatii de pe internet (diferite linkuri cu imagini sau filme, desene animate), exemple atasate.

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!