Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Blog

Importanta calificarii personalului didactic si nedidactic de la gradinita

Importanta calificarii personalului didactic si nedidactic de la gradinitaGradinita particulara Smart Steps constientizeaza importanta unui personal calificat in cadrul gradinitei, cu vasta experienta in relationarea cu copiii. Din acest motiv gradinita Smart Steps isi selecteaza personalul cu mare atentie, in baza unor criterii obiective dar ferme, de la educatoare pana la ingrijitoare.

Citește mai departe...

Consilierea psihologica la gradinita

Consilierea psihologica la gradinitaGradinita particulara Smart Steps este conceputa dupa cele mai inalte standarde europene de functionare. Personalul gradinitei este atent selectat, calificat, cu o experienta vasta in activitatile cu copiii. Siguranta si sanatatea copiilor reprezinta o prioritate, de aceea toate dotarile gradinitei sunt foarte moderne, de cea mai buna calitate, din materiale non-toxice, adaptate varstei copiilor.

Citește mai departe...

Importanta povestilor terapeutice

Povestile terapeutice sunt create in vederea realizarii unui exercitiu de incalzire a aparatului fono-articular, cu ajutorul onomatopeelor. Micutul personaj “Cip-Cip” are caracteristici pe care adesea le regasim la copii: este curios, este haios, este inocent si uita sa doarma sau sa manance, in favoarea jocului si a socializarii.

Citește mai departe...

Sunt mare şi pot să dorm singur

SUNT MARE ŞI POT SĂ DORM SINGUR

EU de la 4 ani (particularităţi de vârstă)

Perioada preşcolară mijlocie este caracterizată printr-un uşor puseu de creştere. Se intensifică dezvoltarea limbajului, se dezvoltă autonomia, conştiinţa de sine, curiozitatea devine mai amplă şi abordează mai pregnant relaţiile dintre fenomene. Marea frecvenţă a întrebării “de ce?” constituie un indiciu pentru marea foame de realitate şi de sesizare de relaţii a gândirii copilului preşcolar.

Citește mai departe...

Importanta cabinetului medical in cadrul gradinitei

Importanta cabinetului medical in cadrul gradinitei

Desi cabinetul medical din cadrul gradinitei face obiectul unei norme obligatorii, de cele mai multe ori lipsa sa este motivata prin deficitul de fonduri, personal ori infrastructura, insa importanta sa dovedita in practica recomanda aceasta masura.

Citește mai departe...

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!