Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Blog

Consilierea psihologica la gradinita

Consilierea psihologica la gradinitaGradinita particulara Smart Steps este conceputa dupa cele mai inalte standarde europene de functionare. Personalul gradinitei este atent selectat, calificat, cu o experienta vasta in activitatile cu copiii. Siguranta si sanatatea copiilor reprezinta o prioritate, de aceea toate dotarile gradinitei sunt foarte moderne, de cea mai buna calitate, din materiale non-toxice, adaptate varstei copiilor.

Gradinita se bucura de cabinet medical dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru prim ajutor si ingrijirea copiilor in cazul unor probleme comune de sanatate ce pot aparea si de o bucatarie utilata si dotata modern, pastrata la un nivel maxim de igienizare.

Pe langa toate acestea, insa, gradinita constientizeaza importanta asistentei psihologice in etapa prescolara. De aceea, gradinita particulara Smart Steps a incheiat un parteneriat cu centrul IQ Amadeus, astfel incat copiilor sa li se asigure in permanenta evaluare si asistenta psihologica, completate de o buna comunicare continua cu parintii.

Specialistii centrului de dezvoltare personala IQ Amadeus interactioneaza periodic cu micutii inscrisi la gradinita Smart Steps si ii sprijina atunci cand trec prin diverse procese de adaptare care isi au radacinile in cadrul gradinitei sau in afara ei. Copiii sunt ajutati sa se armonizeze cu noile etape prin care trec si sa isi descopere propria personalitate intr-un mod echilibrat.

In cadrul gradinitei Smart Steps specialistii Amadeus IQ desfasoara impreuna cu copiii programe de decoperire si sprijinire a talentelor si a inteligentei native. Se stie faptul ca etapa prescolara este deosebit de sensibila la stimulii informationali, copilul fiind capabil sa asimileze lucruri noi asemenea unui burete care absoarbe apa.

Copiii reusesc astfel, primind sprijin psihologic, sa treaca peste “barierele” reale sau imaginare pe care le intalnesc, sa se adapteze mai usor si intr-un mod mai flexibil la situatii noi, sa se cunoasca si sa se respecte, sa se poata autocontrola si stapani atunci cand este cazul intr-un mod mai usor si sa rezolve problemele cu care se confrunta singuri.

De asemenea, centrul Amadeus IQ are capacitatea, cu ajutorul echipei sale specializate, de a identifica copiii supradotati si de a le stimula inteligenta in directia aptitudinilor de care acestia dau dovada. Nu se fac diferente intre copii prin prisma capacitatilor intelectuale, ci fiecare copil este sprijinit printr-o tactica separata, personalizata si adaptata nivelului sau individual.

Parintii celor mici se vor bucura sa fie informati periodic despre evaluarile pe care specialistii le fac si, de asemenea, vor primi recomandari benefice pentru copil.

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!