Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Grădinița Smart Steps New Town

Echipa

Prof. Ana-Maria Ionescu, Director

Fiind absolventă a Liceului Pedagogic din Buzău, am debutat ca educatoare și m-am bucurat în fiecare an de apropierea copiilor, aducând, odată cu evoluția societății din ultimii ani, plus-valoare activității mele didactice.

Deși am obținut licenta unei facultăți cu altă specializare și a masterului în Managementul Organizațional și a Resursei Umane, provocarea domeniului educațional și oportunitățile de a mă dezvolta pe acest palier m-au motivat să progresez alături de Echipa Smart Steps în organizarea activităților cu impact direct asupra formării generației următoare.

Ceea ce dezvolt alături de cadrele didactice de la Smart Steps este adaptarea Curriculei Naționale la nevoile actuale ale copilului prin conceptul de Proiecte Educaționale, aducând în prim plan aplicabilitatea cunoștințelor învățate pentru viața de zi cu zi și abordarea Curriculei Smart Steps prin metode moderne, activ-participative.

Și pentru că am spus cadre didactice, de fapt noi suntem ECHIPA SMART STEPS, echipă în care fiecare om are cel mai important rol iar formarea personalității copiilor nu ar fi posibilă fără contribuția fiecăruia dintre noi!

Pășiți alături de noi în lumea SMART STEPS !
_______________________________________

Prof. Andra Mihailă – Educatoare Grupa Mare "Greierasi"

Am absolvit Colegiul Național cu profil pedagogic "Constantin Cantacuzino" din Târgoviște, având dublă specializare - educatoare și învățătoare. Deși cariera și definitivatul au fost promovate ca învățătoare, am considerat ca fiind o provocare și mai mare profesia de educatoare, atracția față de gingășia și inocența celor mici atrăngându-mă încă din perioada practicii pedagogice.

Așa cum toți ne dorim la un moment dat - altă carieră, altă profesie - am absolvit Facultatea de Drept și Științe Politice din cadrul Universității "Valahia", Târgoviște. Însă, continuând să profesez ca învățătoare și educatoare, am realizat că nu mă pot desprinde de cei mici, că sunt adevarat menită pentru această profesie.

Așadar, m-am alăturat Echipei Smart Steps cu entuziasm, iar zi după zi, cu fiecare copilaș care sosește în Gupa Greierasilor, sunt mai încântată de alegerea și decizia luată.

Aplicând metodele și principiile asimilate în cadrul pregătirii suplimentare în metodologia aplicării alternativei educaționale Step by Step, precum și în cadrul cursurilor de perfecționare a activității didactice la care am participat: Școala incluzivă, Formarea continuă a profesorilor de istorie și geografie în societatea cunoașterii, am realizat că o adevarată educație pornește de la vârste fragede, asigurând cunoștințelor transmise caracterul practic-aplicativ. Tocmai de aceea, m-am implicat în proiecte care dau cunoștințelor pe care copiii le asimilează - aplicabilitate. Astfel, sunt titular în Echipa Națională de Acțiune în cadrul Proiectului Internațional de Ecologizare "Let's do it, Romania!", proiect implementat și în grădiniță.

Vă aștept să pășiți cu Smart Steps în Grupa Mare, a Greierasilor, alături de mine !
__________________________________________________

Prof. Nicoleta Cotacu - Educatoare Grupa Mare "Fluturasi"

Când eram eleva în clasa a VII-a, un unchi m-a întrebat: "Ce iți dorești să devii când o să fii mare?" iar eu i-am răspuns foarte mândră: "Educatoare!". Se spune că la vârsta de 14 ani, copilul are nevoie de îndrumarea adulților din jurul lui pentru a prinde aripi spre drumul profesional care îl așteaptă, însă eu sunt de părere că atunci când este vorba de pasiune, acesta are nevoie de încrederea celor din jur și de libertatea de a alege.

Faptul că am urmat Liceul Pedagogic "Matei Basarab" din Slobozia și că am obținut cunoștințele necesare profesiei de educatoare, nu consider că este doar un vis împlinit, ci și un dar de a înțelege COPILUL și o menire de a-i fi alături atunci când are nevoie de mine. De aceea, studiile cu care am continuat dezvoltarea mea în acest sens au fost: Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială și Masteratul Terapia Logopedică în Procesele de Comunicare, specializarea logopedie.

Alături de Echipa NEW TOWN SMART STEPS cladim impreuna o lume în care micii copii de astăzi să devină oamenii Mari din viitor, acest proces nefiind lipsit, însa, de distracție, voie bună, activități creative și interesante!
_______________________________________________

Prof. Cristina Popescu – Educatoare Grupa Mijlocie "Albinute"

In urma cu 6 ani, dupa terminarea Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, m-am angajat ca profesor de engleza intr-o gradinita, gandindu-ma initial ca e ceva provizoriu. Programul imi permitea sa merg la munca dimineata si la cursurile de master dupamiaza. Imediat mi-am dat seama ca profesia de educatoare este cea mai frumoasa. Copiii sunt imprevizibili si fiecare zi este diferita de cea anterioara, sunt veseli si orice problema ai avea dispare din momentul in care ai intrat in clasa si nu in ultimul rand sunt sinceri iar cand este cazul tin cont de criticile venite dn partea lor.

Dupa terminarea Masterului de Studii Anglo-Americane, m-am inscris la Facultatea de Pedagoge a Invatamantului Primar si Prescolar pentru a fi mai bine pregatita in acest domeniu.

Da-a lungul timpului am lucrat cu diferite tipuri de curriculum, insa cel national, in care invatarea se face prin joaca, unde copilul este cel dupa care ne ghidam pentru a desfasura o activitate, consider ca este abordarea cea mai potrivita. Prescolaritatea este varsta descoperirii, a creativitatii ce nu trebuie ingradita ci din contra, incurajata.

M-am alaturat echipei NEW TOWN SMART STEPS din considerentele mentionate mai sus si pentru ca am fost primita cu zambetul pe buze si multa caldura.

Va astept cu drag!
______________________________________________

Prof. Laura Tihnea - Educatoare Grupa Mica "Buburuze"

A fi educatoare este cea mai frumoasa si nobila profesiune, care nu seamana cu nicio alta, o meserie care nu se paraseste seara odata cu hainele de lucru. Sunt putine profesii care cer atata competenta, daruire si umanism precum cea de educatoare, pentru ca doar in cateva se lucreaza cu un material atat de pretios si de sensibil precum omul in devenire.

De mic copil am prins drag de aceasta profesie, avandu-i ca model pe parintii mei, pe mama (cu o experienta de 45 de ani in invatamantul prescolar) si tata (cu acelasi numar de ani in invatamantul primar si gimnazial), oameni cu suflet mare si chip bland, de la care am invatat ca a inzestra copiii cu stiinta pare un lucru relativ usor, dar a forma oameni in plinatatea cuvantului este deosebit de greu, dar cu satisfactii sufletesti pe masura.

Am terminat Liceul Pedagogic in anul 2006 cu dubla specializare (educatoare-invatatoare), am absolvit cursurile Universitatii Babeş-Bolyai – Facultatea de Comunicare şi Relatii Publice, Cluj-Napoca si mi am incheiat studiile post universitare cu un program de master in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

Cand am trecut prima data pragul gradinitei SMART STEPS am stiut ca aici este si locul meu; am gasit un mediu cald, primitor cu oameni frumosi. Am cunoscut copii veseli, pozitivi si curiosi care care m-au cucerit deopotriva!
_______________________________________

Prof. Sanda Popescu - Licenţiată in Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei

Cu peste 10 ani experienţă în programe educaţionale, autoare a două lucrări de specialitate: "Educaţia copilului preşcolar, premisă a integrării optime în mediul şcolar" – Edit. V&I Integral- I.S.B.N. –973-97055-7-x. şi "Jocuri didactice şi matematice pentru preşcolari"- Edit. V&I Integral- I.S.B.N. – 973-97622-8-x, dezvoltă în grădiniţa noastră cursuri de dezvoltare personală şi de antrenament intelectual. Ca trainer, Sanda crede foarte tare în puterea jocului ca modalitate de dezvoltare atât intelectuală, cât şi a personalităţii la toate vârstele. O altă metodă pe care o aplică cu foarte mare succes în programele educaţionale este metoda proiectelor.


Prof. Viorel Rădăcină – Profesor de pian

Absolvent al Universitaţii Naţionale de Muzică Bucureşti, specializarea Pedagogie muzicală, predă pian de opt ani, având totodată şi experienţa terapiei ocupaţionale prin intermediul muzicii. S-a alăturat grădiniţei noastre încă de la inceput, susţinând atât lecţii individuale de pian cât şi colaborări în cadrul serbărilor.


Sensei Marius George Stratul - Membru al Asociaţiei Cultural - Sportive Aiki - Budo

Instructor de arte marţiale, centura neagră, 1 DAN Aikido - reuşeşte ca, prin antrenamente repetate cu copiii să le cultive acestora răbdarea, spiritul practic, modestia, bunul simţ şi cumpătarea.
Personal medical

Militaru Elisabeta - medic specialist pediatrie

Colaboreaza cu grădiniţa noastră încă de la început, fiind implicată în monitorizarea dezvoltării fiecărui copil şi a identificării problemelor de sănătate, în cadrul vizitelor săptămânale. De asemenea, monitorizează întocmirea meniului şi respectarea principiilor nutriţionale din hrana copiilor. Alături de cadrele didactice, concepe şi susţine programe de educaţie sanitară, în cadrul activităţilor extracurriculare din grădiniţă, desfăşurate cel puţin odata pe lună.

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!