Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Blog

Importanta calificarii personalului didactic si nedidactic de la gradinita

Importanta calificarii personalului didactic si nedidactic de la gradinitaGradinita particulara Smart Steps constientizeaza importanta unui personal calificat in cadrul gradinitei, cu vasta experienta in relationarea cu copiii. Din acest motiv gradinita Smart Steps isi selecteaza personalul cu mare atentie, in baza unor criterii obiective dar ferme, de la educatoare pana la ingrijitoare.

Cu ajutorul personalului gradinitei ales pe spranceana, gradinita isi poate desfasura activitatile sub egida unei inalte calitati, conform celor mai exigente standarde europene din domeniu.

La gradinita particulara Smart Steps copiii beneficiaza de invatamant prescolar de o calitate superioara, ce respecta programa Ministerului Educatiei dar si toate standardele si normele impuse de ARACIP. Totodata, personalul urmeaza perfectionarile continue, prin inscrierea si promovarea gradelor didactice, prin master de specializare in domenii conexe invatamantului si prin cursuri autorizate si acreditate.

Totusi, gradinita Smart Steps nu se limiteaza la aceasta baza consistenta, ci ofera mult mai mult copiilor cu ajutorul profesionistilor care lucreaza in cadrul gradinitei, tinand cont de cele mai eficiente influente in domeniul educational la nivel mondial. Astfel, copiii se bucura de metodologie moderna, de o invatare relaxata si distractiva prin joc si buna dispozitie, percepand gradinita ca pe un mediu prietenos si interesant in care isi doresc sa revina zilnic pentru a reintalni persoanele dragi de care se ataseaza: educatoarele, ingrijitoarele si colegii de gradinita.

Modalitatile de lucru la care apeleaza educatoarele gradiniteti Smart Steps sunt interactive, stimuland copiii sa-si dezvolte gandirea si personalitatea in stilul propriu si individual. Personalul gradinitei ii sprijina sa descopere lumea din jur si pe ei insusi, sa exploreze, sa incerce si sa reuseasca, fara a le impune nimic fortat.

Pe langa experienta vasta si calificarea pe care o are personalul gradinitei Smart Steps, un lucru deloc de neglijat este acela ca intotdeauna se asigura necesarul de personal astfel incat fiecare copil sa primeasca atentia de care are nevoie si pe care o merita. Niciodata la gradinita Smart Steps personalul nu va fi depasit de situatie din cauza unui numar prea mare de copii in comparatie cu numarul angajatilor. Siguranta si confortul fiecarui copil sunt vitale pentru conducerea gradinitei .

Pe langa pregatirea de exceptie a personalului didactic din gradinita, succesul de care se bucura Smart Steps in educatia copiilor se datoreaza si dotarilor moderne si variate de care dispune gradinita. Copiii gasesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi in siguranta, pentru a se simti confortabil si pentru a duce orice activitate educationala la bun sfarsit intr-un mod eficient si totodata placut.

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!