Gradinița particulară Smart Steps New Town

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Gradinița Smart Steps NEW TOWN
Grădinița Smart Steps NEW TOWN facebooktwitteryoutubegoogle

Parteneri

Parteneriat cu Centrul AmadeusIQ

amadeusiqCentrul de psihodiagnoza si dezvoltare personala pentru copiii supradotati din Romania Amadeus IQ a fost creat pentru a descoperi si sustine copii cu aptitudini deosebite.

Centrul AmadeusIQ se inscrie in tendintele care pun accent pe necesitatea egalitatii de sanse la educatie pentru copiii supradotati, ca segment vulnerabil, date fiind calitatile exceptionale native pe care le au acesti copii, care, in majoritatea cazurilor, ii fac incapabili sa se integreze in mediul scolar/ societate...mai mult aiciaici!

Parteneriat "Germana cu Claudiu"

germana cu claudiu De ce Germana cu Claudiu ?

Mărturisesc că e dificil să formulez un răspuns la întrebarea „De ce Germană cu Claudiu?" care să nu mă ducă cu gândul la discursurile uzuale de promovare electorală.

Într-o notă mai serioasă, cred că motivul principal este și cel mai simplu – îmi place pe deplin meseria mea. Prin urmare, muncesc constant pentru a fi cel mai bun în ceea ce ce fac și astfel cursurile mele oferă...mai mult aiciaici!

Parteneriat cu Asociația cultural - sportivă Aiki - Budo

Parteneriat cu Asociația cultural - sportivă Aiki - BudoAsociatia cultural - sportiva Aiki - Budo, membra a Federatiei Romane de Aikido modern

Conducandu-se dupa Motto-ul: "Sa poti face ceea ce spui", propunem prin practicarea Aikido invatarea de catre copii si adulti a urmatoarelor idei si principii de viata: colaborarea si nu confruntarea, armonia si nu conflictul, dragostea si nu ura, binele si nu raul, natura, istoria si spiritualitatea romaneasca contra televizorului, calculatorului si dezmatului.

Citește mai departe...

Unde suntem?

homeStrada Dristorului nr. 91-95, bloc E, parter, sector 3, București
Complexul rezidențial New Town

Cum ne contactați?

mobil bleuIonescu Ana-Maria - Director
0733 965 133
email bleu031.438.12.48
email: office@gradinitasmartsteps.ro


 

 Cum ajungeți la noi?
 Tramvaie: 1, 15, 17, 19,23, 27, 34, 50
 Troleibuze: 70, 79, 92
 Autobuze: 133, 135, 311
 Metrou: stația Dristor

facebookgoogletwitteryoutube

Urmăriți-ne pe Facebook!